Græsslåning i Aalborg og omegn

Græsslåning er et af vores helt store ekspertiseområder hos Frejlev Rengøring og viceværtsservice. Vi klarer opgaver for dig, der har større eller mindre græsarealer, der skal passes.

Hvis du bor i Aalborg, Skalborg, Frejlev eller omegn slår vi alle typer græsplæner for dig i de intervaller, du ønsker. Vi har en omfattende maskinpark, der gør, at vi kan rykke ud til såvel simple som mere avancerede projekter.

Vi hjælper dig med alt fra almindelig græsslåning til buskrydning af skråninger og klipning af meget langt græs med fingerklipper.

Ønsker du en fast aftale, hvor vi holder øje med det grønne område, eller skal plænen blot slås en enkelt gang? Alt er muligt. Ud fra dine ønsker og behov skræddersyr vi en aftale, der lever op til dine forventninger.

Hos Frejlev Rengøring & Viceværtservice udfører vi også gerne beskæring omkring træer og buske, ligesom vi håndterer ukrudtsbekæmpelse, bortkørsel af affald mv.

Professionel rådgivning

Med adskillige år i branchen har vi set mange græsplæner og kan derfor give gode råd om, hvordan du sikrer en pæn plæne med lang levetid.

Tag en snak med os om dine tanker om opgaven, så vi opnår en fælles forståelse for projektet.