LAD OS HÅNDTERE GRÆSSLÅNINGEN

 

Græsslåning er et af vores helt store ekspertiseområder. Vi klarer opgaver for både virksomheder, butikker, private og andre, der har større eller mindre græsarealer, der skal passes.

Vi slår alle typer græsplæner i de intervaller, du ønsker. Vi har en omfattende maskinpark, der gør, at vi kan rykke ud til såvel simple som mere avancerede projekter.

Vi kan hjælpe med alt fra almindelig græsslåning til buskrydning af skråninger og klipning af meget langt græs med fingerklipper.

GRÆSSLÅNING I AALBORG OG OMEGN

 

Ønsker du en fast aftale, hvor vi holder øje med det grønne område, eller skal plænen blot slås en enkelt gang? Alt er muligt. Ud fra dine ønsker og behov skræddersyr vi en aftale, der lever op til dine forventninger.

Hos Frejlev Rengøring & Viceværtservice udfører vi også gerne beskæring omkring træer og buske, ligesom vi håndterer ukrudtsbekæmpelse, bortkørsel af affald mv.

PROFESSIONEL RÅDGIVNING INDEN FOR GRÆSPLÆNER

 

I vores adskillige år i branchen har vi set rigtig mange græsplæner og kan derfor give gode råd om, hvordan du sikrer en pæn plæne med lang levetid. Tag en snak med os om dine tanker om opgaven, så vi opnår en fælles forståelse for projektet.

Kontakt os på telefon 4034 4339 for at høre mere.

GALLERI